7 Aralık 2015 Pazartesi

SAVAŞLARI ÜLKELER DEĞİL; ŞİRKETLER ÇIKARIR!


Rusya'nın küresel sermaye ile, Çin'in küresel sermaye ile güçlendirildiğini neden hiç kimse paylaşmıyor?! Bizim boğaz aşiretinden Yahudi asıllı Enkalar bile tonla yatırım yapmıştır Rusya'ya..! Bunun Morganları var, petrol tröstleri var (Exxon, Shell, Bp, Lukoil) nükleercileri var.. Var da var! Aynı şekilde Çin'de de bu küresel çetenin şirketleri cirit atmaktadır.
Tutturdular "ABD şöyle NATO böyle.. Bizim Putin'i desteklememiz lazım yoksa halimiz maf.." gibi laflar üretmeye.. Yahu Putin'in 2.Hitler olmadığının garantisini verebilir misin? Neden bu milleti daha fazla oyalama ihtiyacı duyuyorsunuz?! Söylesenize; Obama ile Putin'in aynı efendiye secde ettiğini! (Buna bizim 500 salata da dahil.)
Putin H.Cilinton'un kitabında bile insanlığı kurtaracak lider diye geçiyor. Yani bu demek oluyor ki, Putin efendiye sağlam bir vazife verilmiş! Vazifesi, Ermenistan'ı -Türkiye'den de alınacak topraklarla- kontrol etmek; kıyamet kehanetinin gerçekleşmesi için İsrail'e Kürdistan ile önünü açmak ve son olarak da Türkiye'yi -ihanetleri kaçınılmaz olacak yöneticilerin de yardımıyla- haritadan silmek!
Alın size çok sevdiğiniz Putin ayısı!
Exxon Mobile'den Koçların Enka'sına kadar.. her yerden destek alan son dünya lideri..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder