18 Aralık 2015 Cuma

Mehdi meselesi-Hans von aiberg

MEHDİ >>> Mighty lakabının GEÇMİŞE yansıtılmış arapçalaştırılmış biçimi (Allahlaw ve Walhalla'yı ya da 1N'i anımsayınız). Allah'ın İngilizce ismi ALMIGHTY yani KUDRET sahibi, yegane kudret sahibi EL KAADİR ve El MUKTEDİR isimlerinin karşılığıdır. Oysa bizler EL Hadii >>> Hidayet veren/doğru yola ileten mealindeki isminden yani HDY kökeninden meHDY isminin türediği yutturulmuş ve hatta, Mehdi'nin babasının adının (Abdullah) olduğu yalanlarını hadis diye bize yutturmaya kalkıştılar.
Ancak İslam öncesi doğan ve Resulullah doğmadan ölen, HEM DE MÜSLÜMANLIKTAN BİHABER olarak ölen birine Abdullah adı zaten verilemezdi. O eski Kâbe'deki 360+1 puttan, Kur'an'da da adı geçen ve Kureyş kabile putu olan LAT'ın kulu anlamında Abdullat adını almıştı. Abdullah değil, ABD AL LÂT. Dolayısıyla Resulullah'ın soyundan gelecek olduğu safsatadır. Resulullah ehli beytinden bugüne kadar BİR TEK KİŞİ yanlışlıkla bile kalmamıştır. Eğer kalsaydı, bugün en azından yüzbini bulan bir kanbağı şebekesi olurdu ve bunların herbirinde RESULULLAH GENİ dolayısıyla "Mucize" fışkırırdı. Böyle birileri olsaydı, onları bir bulut takip ederdi mesela... Böyle birileri olsaydı MÜHÜRleri olurdu, sırtında falan...Biz de internetten bol bol keramet seyrederdik. Hatta İslamiyet yıldırım hızıyla yayılırdı şimdi Batı'da...
EHLİ BEYTİN TAMAMI, MEZHEBİMİZ dediğimiz EHLİ SÜNNET'in kurucusu Yezid Bin Muaviye Bin Süfyan tarafından katledilmiştir. Hamile kadınlar bile kılıçtan geçirilmiştir. Bizler de bu güzel vahşeti sevdiğimiz için, Yezid'i alkışlamak için onun koyduğu isimle EHLİ SÜNNET MEZHEBİ mensubu olmuşuz. Yani YEZİDİ olarak, o vahşete karşı duracağımıza, o soykırıma ALKIŞ TUTMUŞUZ. Bravo bizim gibi adaletsiz vahşi Müslümanlara ve NANKÖR ALLAH KULLARINA!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder