15 Şubat 2016 Pazartesi

İkinci Kubilay'ımızın ruhu şad'olsun.




Sözde cihatçı, Suudi beslemesi şeriatçı katiller, Suriye sınırında namusumuzu bekleyen kardeşimizin başını kestiler!!!

Yeni Şafak muhabiri Yılmaz Bilgen ve Star muhabiri Kemal Gümüş 10 Şubat'ta yazdıkları mesajlarda "Yayladağı-Güveçci Sınır Karakolunda askerlerin yakaladığı Suriyelilere yönelik işkenceleri sürüyor. Biri buna Allah için acilen dur demeli.", "Yayladağı Güveççi sınır karakolunda Suriyelilere işkence yapıldığına dair görüntüler bana da ulaştı" diye paylaşımlar yaptılar. Bu paylaşımları ile, Suriye sınırındaki Karakollarda görev yapan kardeşlerimizi, analarının, eşlerinin, çocuklarının en değerli varlıkları kahraman askerlerimizi hedef gösteriler.

Bu mesajlardan 4 gün sonra hedef gösterilen karakola saldırı düzenlendi.

14 Şubat 2016 tarihinde saat 19.15 sularında Hatay/Yayladağı Görentaş Hudut Karakolu’nda görevli askerlerimize, Suriye sınırından Türkiye’ye sızan bir grupla saldırı düzenledi. Saldırıda, daha önce Denizli Pamukkale'de garsonluk yapan ve 6 aydır sözleşmeli uzman çavuş olarak bölgede bulunan 23 yaşındaki Uzman Çavuş Mustafa Uygun "başı kesilerek" şehit edildi.

Cinayeti, kendilerini cihatçı olarak adlandırılan Suriyeli şeriatçı terör grupları "intikam" adı altında üstlendi.

Bu devlet, bu millet bunun hesabını soracak. Mehmetçiğin kafasını kesen köpekler, geçmişte dedelerinin uğradığı akıbetten çok daha ağır bir hezimete uğrayacak. Bunlara karşı en ufak bir acıma ya da hoşgörü uygulanmayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder