20 Şubat 2016 Cumartesi

Global İlişkiler Forumu-Halid ÖZKUL


Emperyalizmin bir ülkeye girdiği zaman ilk bilinçli eylemi halkın tarihsel belleğini silmektir. Buna kültür emperyalizmi diyoruz, onlar ise entegrasyon diyor. NATO Stay Behind D-Day yapılanmasının original çalışma şemasını Amerikan Ordusu'nun Sahra Talimnamelerini inceleyerek ve ABD devlet yapılanmasının şemaları üzerinde çalışarak çıkarmış, gerek yurtdışı gerekse yurtiçi bilenlerine doğruluk paylarını sorduktan sonra 3 yıllık bir uğraştan sonra ancak 2010 yılında kitap olarak bastırabilmiştim.


"ABD-İzrael Global Devlet Terörü- Jonathan Institute- TRC-IIS" (SiyahBeyaz yay.) yayımladığım şema aslında Pentagon (NATO) bağlı bütün ülkelerdeki şebekenin çalışma şemasıydı. Bizde "Ergenekon" olarak adlandırıldığı ilk olarak benim tarafımdan 1992'de grafiklenmiş ve 1996 sonbaharında bilgilerin bir kısmı E. Mütercimler'e aktarılmıştı.

Ama yapılanmaların asıl beyinleri Avrupa ülkelerinde hiç dillendirilmedi, çünkü üstleri kapatıldı. Bizde ise "Susurluk Skandalı" ile baş verdiyse de üstünün kapatılması tercih edildi. Ama NATO'nun (yani ABD Globalist militarizmi) aslında her yerde. 2008'de röportajlarımda iddia ettim asıl merkez Bilkent Holding bünyesinde mevzilenmiş durumdadır, diye; adlar verdim "tık" çıkmadı. 2009'da yeni bir yapılanma beyni devraldı GİF-GRF, bu örgütü incelendiğinizde kişilerin nasıl iç içe geçtiğini izleyebilirsiniz. Şimdi bir "darbe" tezgahlanıyor. Kaşarlanmış ajan-provokatörler yine sahneye fırladı. bari bu sefer devrimci güçler kendini maydanoz olarak kullandırmasın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder