30 Ekim 2015 Cuma

Secimlerde hile yapanların akibeti

İlk MERNİS (Hacettepe Üni) ile muhatap olmuştum (Delikli kartlar döneminden beri Mernis var aslında). Oradan sağlam arkadaşlar edinmiştim.(Yarımağan vs) Özel olarak onlarla iletişim kurdum.
Şöyle bir şey: AKP’ye hiç oy vermiyorsunuz. Sayılarla, mesela on milyon CHP diye giriyorsunuz bilgisayara, 10 milyon MHP, kalanı bölüştürüyorsunuz ve içinde hiç AKP yok. Yani AKP adı var ama aldığı oy sayısı >>>SIFIR diyorsunuz.
Sonra YENİ SEÇİM için bunları siliyorsunuz ve şablon ile programı koruyorsunuz. (Programmers sadeceUSA programmers) Evet, mesela 2015 seçimleri için bunu olduğu gibi siliyorsunuz. Sildikten sonra inanılmaz bir şey oluyor:
Tüm partiler SIFIR, ama AKP %12.5. Hani silmiştim? Üstelik AKP hiç OY almamıştı. RTE bile kendine oy vermemişti…

Bir deney daha yaptık sonra. AKP’nin adını kaldırdık, sonuç >>> kararsız oyları %50 çıktı? Var mı böyle bir şey? Bu ne demek? YSK ne yapıyor böyle? BİLMİYOR MULYS sınavları gibi HİLELİ olduğunu? KAPTAN NEYAPSIN BUNU ŞİMDİ?

>>>> Programin icine gizli yerlestirilmis demek ki; Yani Program diyorki AKP olmazsa olmaz

AKP hiç girmese bile 40 milyonluk seçmen sayısının 5 milyonu ona oy veriyor. Ayrıca buharlaştırılmış 5 milyon seçmen daha var, onlar da AKP’ye veriyor. KAPTAN NE YAPSIN BU HİLELERE ŞİMDİ.

>>>> seçmen sayılarındaki azalıp çoğalmanın sebebi de ortaya çıkmış oluyor, ortada seçmen yok

YSK böyle AJANLIK yaparken, SİYONİZME, CASUS ABD’ye uşak olmuşken kaptan ne yapsın candaşlar? İmamın ordusu TÜRKİYEYİ ele geçirmiş, KİMSE uyanamadı.
İşte bu BİLGİSAYAR HİLELERİ Kur’an’da mutaffifin isimli bir surede verilmiştir. Bugün sadece mealini yazın, başka bir zaman yorumunu yaparız.

>>>> Mutaffifin-1: Ölçüde ve tartıda hile yapanların vay haline! – 2: Onlar insanlardan ölçüp aldıkları zaman, tam ölçerler. – 3: Fakat, kendileri onlara bir şey ölçüp, yahut tartıp verdikleri zaman eksik ölçüp tartarlar.
>>>> Mutaffifin-4>6: Onlar, büyük bir gün; insanların, âlemlerin Rabbinin huzurunda duracakları gün için diriltileceklerini sanmıyorlar mı? – 7: Hayır, günahkârların yazısı, muhakkak “Siccîn”dedir. – 8:”Siccîn”in ne olduğunu sen ne bileceksin. – 9: O, yazılmış bir kitaptır.
>>>> Mutaffifin-10>12: O gün yalanlayanların; hesap ve ceza gününü yalanlayanların vay haline!
>>>> Mutaffifin-12: Onu, ancak her azgın, günahkâr kimse inkar eder. – 13: Ona âyetlerimiz okununca, “Eskilerin masalları” der. – 14: Hayır hayır! Doğrusu onların kazanmakta oldukları kalplerini paslandırmıştır.

YORUMU SİZ YAPAR MISINIZ? (BİLGİSAYAR HİLELERİCEVAP ANAHTARLARI HİLELERİÖĞRETMENATAMALARI HİLELERİ).

>>>> Veyle girmeye can atıyorlar.
>>>> bir milletin hakkını, yıllarını, geleceğini çalıyorlar; Veylun lilmutaffifiyne. VEYL!
>>>> “Fakat, kendileri onlara bir şey ölçüp, yahut tartıp verdikleri zaman eksik ölçüp tartarlar.”

Evet, MİZAN terazidir. Mutaffifin nedir? Bakar mısınız sözlüğe…


>>>> TuFaya getirilmek; muTaFfinin; TuFaya getirildi koskaca millet.
>>>> “Mutaffif” kelimesinin çoğuludur. Bunun, “alırken dolgun, verirken eksik ölçenler” demek olduğu,
>>>> mutaffifin: alışverişte muhatabının hakkını tam vermeyenler.

Ortada ADİYAT (at gibi ama at değil) gibi bir AYGIT var (Apperey, Aparatus, cihaz). HESAP ÜZERİNDEOYNAMA yapan aygıt demek, sizce bu nedir? (yanıtını vermiştim zaten).


>>>> Yani Bakkal Kantari okkasi degil PC aparati oluyor
>>>> Topuzu kaydırmak. Kantarlarda dengeyi ayarlayan topuz olur. O topuz kaydırılırak ayar verilir.

BİLGİSAYAR ÖLÇÜMÜ VE ÖLÇEKLEMESİ bilgisayarın SUÇU yok. PARMAK SAHİPLERİNİN SUÇU VAR! Nereye gidecekler? WEYL (VAVEYLAÇUKURUNA. Nerede bu, SİCCİN’de? Neden böyle bir uçurum var?ÇÜNKÜ TAM ŞEYTANIN / İBLİSİN kucağına düşecekler, SİCCİN’de kimler var? (ayet lütfen) Ve ikinci soruDEFTER TUTMAK NE DEMEK?

>>>> 83-7: Hayır, iş, düşündükleri gibi değil! Rezilliğe batmışların kitabı, karanlık ve pis bir çukurun, Siccin’in ta içindedir. – 8: Siccin’in olduğunu sana gösteren nedir? – 9: Rakamlandırılmış bir kitaptır o.

SİCCİNDE KİMİN BİLGİSAYARI var? BİLGİSAYARI GÖRDÜNÜZ ? Ve ŞEYTAN SİCCİN’de yanmaktadır. Pekiyi bu Mutaffifin hilesi yapanların orada ne işi var? Şeytanın bir bilgisayarı yok muydu? AZAZİL isen elbette Cennet haznedarısındır ve sen bir ZİMMET KOMPÜTERİNE sahip olmalısın. Ayniyat ve aydiyat açısından.
BİLGİSAYARDA HACKER gibi hile yapacaksın ha? Sen daha seçime girmeden AKP’ye 5+5 milyon oy vereceksin ha? O zaman ŞEYTAN ile birlikte olacaksınız.
O da sizin gibi HAZNEDAR idi. Yasak ağacı SATMAYA kalktı terbiyesiz yaratık!
Ve insanlar YANARAK, cinler ise YAKARAK azap görürler. Ya şeytan? O cinlerden olduğu için YAKARAKazap görüyor ve de ayrıca siz onunla orada bütünleşince, CİNSAN diye asıl öz varlık olarakBİRLENİYORSUNUZİKİ KEZ azap!

>>>> enam-124: Suç işleyenlere Allah katından bir aşağılık ve yapmakta oldukları hilekârlık sebebiyle çetin bir azap erişecektir.

Aman yarabbi, hem insan yanarak azap görüyor ve aynı anda cinsan olarak birleştiği için YAKARAK da azap görüyor! Böyle bir azap düşünebiliyor musunuz? (Bunu başka bir gün anlatırım. Allah böyle bir azabı göstermesin. Mesela yanıcı gaz Hidrojen ile yakıcı gaz oksijen BİRLEŞİYORLAR). Yani >>> SU >>>YANIYOR. İleride bir gün bunu size anlatırım inş.

Hans von Aiberg, 14 nisan 2011

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder