12 Ocak 2016 Salı

Kayıp çocuklar dosyası-2009

Selam selam
Ulkemizde ozellikle son uc yildir kayip cocuk sayisinda artisi yasaniyor.
Resmi rakamlara gore (Basbakanlik insan haklari komisyonu ve emniyet Genel mudurlugu) suan turkiye de 1600 civarinda cocuk kayip. 2007 yilinda 210,2008 yilinda 528 ve gecen yil nisan ayi rakamlariyla 645 cocuk kaybolmus.
1999 yili rakamlarina gore 300 civarinda olan kayip cocuk sayisinin 17 Agustos 1999 depremi ve sonrasinda tirmanisa gecmesi suphe cekmekte.
GERCEK RAKAMLAR ISE DAHA FAZLA
Amnesty international ile yapilan bir calismaya gore tahmini kayip cocuk sayisi 2008 yili sonunda 2700-IKI BIN YEDIYUZ- du.
KURSUNLUOGLU nun cesitli kanallardan yaptigi arastirmalar 2009 Eylul ayi rakmlarina gore 3300-UC BIN UC YUZ- civari cocugun kayip oldugunu ortaya koyuyor.
1999 oncesi dilendirme/cinsel istismar/Cingene gizli orgutlerinin begendikleri cocuklari kacirmasi-Sibel CAN in da Balikesir de yoruk kokenli bir aileden kacirilmis Cingen gizli orgutlerince ozel olarak yetistirilmis oldugu soylenir- gibi olaylarla cocuk kacirilma olaylari yayginken 1999 sonrasi iki etken cocuk kacirma olaylarini hizlandirmisitir:
BIYOLOJIK FAYDALANMA:(Biological Exploiting) Organ ticaretinden baska 0-7 yas arasi kiz,0-13 yas arasi erkek cocuklarin hormonlari/bezeleri ve cesitli vucut parcalari olduruldukten sonra koparilip eritiliyor Diabolik buyu-Seytani KARA BUYU- amacli veya LOREAL-ki Yeni yuksektepe derneginin ardindaki satanist orguttur kurucusu SS SUBAYI-,PROCTER AND GAMBLE,ORIFLAME gibi kozmetik firmalarinda vucut kremi/parfum vs icin HAMMADDE olarak kullaniliyor.
Adet gormemis kiz cesedi parcalari 10000 $ dan baslayan fiyatlarla alici bulmakta
SATANIST COCUK ISTISMARI(Satanic Ritual Child Abuse):Masonluk ve KABBALA orgutlerinin arkasindaki guc olan SATANIZM ulkemizde ozelikle 1968 den itibaren Spiritualist-ruh cagirma yapan- camiada yayildi.
Yillarca goz ardi edilen Satanizm;1984 yilinda escinsel ressam Y.E ve bilgisayar programcisi/kara buyucu Nazim T. onculugunde elit kitlelere yayildi. Sabatayizmin ve masonlugun 1989 sonrasi tekrar yukselise gecmesi ust duzey burokrat ve siyasetciler arasinda SATANIZM i gecer akce haline getirdi
1994 sonrasi Refah Partisi nin yukselise gecmesiyle SATANISTLER muhafazakar camiaya el attilar.BAKAN ve milletvekili duzeyine gelmis bircok kisi satanist ayinlerde kendinden gecti
Yillarca baska bolgelerden ozellikle dogu anadolu dan gelen bebekler becerilip kurban edilirken SAATCI ALI EFENDI konagi ve NUKHET ORUC planinin bozulmasiyla satanistler inanclari geregi SATAN a daha fazla kurban lazim dediler.
Boylelikle Gebze /Tutunciftlik/Yuvacik/Karamursel hattinda bakire kizlar ayartildi bakireligi bozuldu.Kedi kesen kiz Zerrin S. da ust duzey siyasetcilerce BECERILEN bir kizimizidir(http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=218815 ).
KOCAELI de kayip cocuk sayisi 6 dan 54 e yukseldi.
EGE de AKP li isadamlarina ait otellerin arkasi SAGIM merkezi oldu.
Ozellikle MANISA daki yerel bir kanalin sahibi AKP li isadami MANISA SUBYAN Kerhanesinin bas hammadde saglayicisidir.
DOGRAMACI nin TAYYIP e emaneti Mehmet HABERAL da bu SAGIM merkezlerinin -ORGAN MAFYASI-koordinatorudur.
Kurtarilan cocuklar hipnoz altinda HABERAL in esgalini tarif ettiler.
Hukumeti devirmekle suclanan HABERAL a DOKUNULMAMASININ nedeni budur.
http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=77606
Konya’ya giden Erdoğan, Haberal’ın kendisine İhsan Doğramacı’nın ’emaneti’ olduğunu belirterek “İktidarda kaldığım sürece ona sahip çıkacağım” şeklinde söz verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder