24 Kasım 2015 Salı

ÜLKÜCÜ APTALLAR ÖLÜME KOŞUYOR..Mihrac Ural – 23 Kasım 2015 / Pazartesi - Lazkiye

ÜLKÜCÜ APTALLAR ÖLÜME KOŞUYOR..
Mihrac Ural – 23 Kasım 2015 / Pazartesi - Lazkiye
"CNN Türk TV canlı yayında cuma günü ülkü ocaklarından ve gönüllü 500 kişi namazdan sonra Suriye'ye gireceği söylendi"
Bir aklı selim otursun bunlara nasihat versin savaş Rus elçiliğine giderken Holanda elçiliğini protesto etmek değildir. Savaşta ilk hata son hatadır. Vadiler tepeler dereler kuşatmalar pusular öyle yaman olur ki bu savaşlarda kimin kimi nerede nasıl avlayacağı hiç belli olmaz. Dev korulukta, orman ve çalılık içinde 1000 m uzaklıktan çapı 2 cm olan bir namluyu hiç kimse görmez. Böyle bir şansı yok. Ama o namlu bir orduyu bile yerinde durdurur.
Bir de kuşatmaya yani çembere düşersen, kaç kişi olursan ol kurtulamazsın. Savaş mahalle kavgası değil. Türk ordusu 300 yıldır (II. Viyana kuşatması 1683’ten beri) hiç bir devletler arası savaşta zafer kazanmamış, hep hezimete uğramışken, bu günkü haliyle bir mahalle kavgası bile veremezken, Ülkü Ocakları, Alperen ocakları, yeni Osmanlı horhorları gibi salya sümük halde sübyanların Suriye’ye ayak basması sadece bir blöftür. Bunlar zaten yalana alışmış çevreler hiç garipsememek gerek.
Bir daha tekrar söylüyorum bu söylemleri bir blöftür ötesi değil 500 kişinin 5’i bile bu savaşta yer almayacaktır. Bu zevzekler, o mevkilerde 100 m bile yürüyemezler, bu dağlar bu vadiler yüksek kaldırımda yürümeye benzemez.
Bu serserilerin tümü ölecek. bu kesin. Buyursunlar gelsinler çaylar da benden olsun. İstisnasız tümü girdikleri ilk çatışmada ölecekler. Analarına babalarına yazık geride gözyaşı akıp duracak
Kimse kimseyi kandırmasın, Suriyeli Türkmenler güven içindedir. Hiç bir masuma el sürülmemektedir, kadın çocuk yaşlı ibadet yerleri tam anlamıyla en yüksek ahlakla korunmaktadır . Bu ülke Suriye’dir bu bir uygar ülkedir, davranışı da erdem ve onur doludur. Bunun için diktatör Erdoğan'ın yandaş medyasına inanmamak gerek, terör şebekelerinin aldığı hezimet öyle yaman bir hezimet ki, bunun acısıyla medyanın yaptığı kışkırtma sadece maceracıları sürükler alır bunların sonu da sadece ölümdür.
Bölgemizde Türkmen, Türk, Arap, Kürt halkların tümü kardeştir siyonizmin emperyalizmin diktatör Erdoğan’ın kuklaları ise bu halkların düşmanıdır ve bölgemizde terör estirerek bu şer güçlerine hizmet sunmaktadır. Yandaş medya da buna kan taşımaktadır.
Kardeşçe uyarı ise şudur. Suriye'ye ayak basanın tek şansı ölümdür teslim olma fırsatı bele bulamaz. Çünkü bu savaş çoğu zaman uzaktan füzelerle, gökten yağan varillerle bombalarla uzun menzilli silahlarla yürümektedir. Son kez uyarıyorum öleceksiniz mezarınız bile olmayacak,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder