23 Eylül 2015 Çarşamba

23 EYLÜL, KAOSLARIN BAŞLANGIÇ TARİHİ !!!!!!!!!!


* Hazır olun, su, uzun süreli gıda, mum, silah ve altın depolayın, yanınızda her an yutacak gibi 3 gr iyotlu tuz bulundurun, nükleer saldırıda radyoaktif bileşen toplanmadan tiroid bezini tuzla doldurmak lazım.
1997'den beri birçok filmde 23 Eylül 2015 tarihini işaretlediler, Tomorrowland filmindeki bu sahnede yine 23 Eylül tarihine göndermede bulundular.
Cern, 23 Eylül'den itibaren 28 Eylül'e doğru, tüm gücüyle çalıştırılacak, felaketlere hazır olun.
Cern, 23 Eylül'de çalıştırılacak, tam kapasiteye ulaşması 28 Eylül'ü bulacak, hedefte anti madde atımı var, 1 birim anti madde, 4 birim atom bombasına eşittir, Tomorrowland filmindeki Nikola Tesla ve filmin logosundaki atom sembolü, nükleer felaketlere işaret etmesi açısından çok önemlidir.
Vatikan'ın 2005'teki madeni parasının bir yüzünde Vatikan'a bir göktaşının düştüğü görülüyor, Atlas 5 roket denemelerinin de göktaşına benzemesi, dini mekanlara göktaşı görünümlü nükleer bomba atabileceklerini gösteriyor olabilir.
Bugünlerde gökyüzünde çok fazla Chemtrail Sprey görülüyordu, buna bir de meteorolojinin bu geceden itibaren yoğun yağış ve fırtınalara hazır olun uyarısı eklenince 23 Eylül tarihinden itibaren ilk olarak hortum ve sel felaketleriyle karşılaşabileceğimizi söyleyebiliriz.
28 Eylül'de 4. Kanlı Ay Tutulması görülecek, bu tarih aynı zamanda Mahşer'in 4 Atlısı'ndaki salgın hastalıkları temsil eden Soluk Atlı'nın çıkış tarihidir, Chemtrail Spreylerle bugünlerde salgın hastalıklar da yaymak isteyeceklerdir.
Cern'in, iddia edildiği gibi, dünyanın simetrisini değiştirmesi mümkün olursa büyük depremlerle karşılaşabiliriz.
Işid'in uzun süredir sesi çıkmadı, ancak Konstantiniyye'nin Fethi ismindeki dergilerinde Abd, Fransa ve Türkiye'ye saldıracaklarını açıkladılar, öncelikleri Washington'daki Beyaz Saray ve Obama'nın nükleer bombalı saldırı bekliyoruz dediği Manhattan olabilir, sonra Paris, Londra ve İstanbul'a saldırabilirler, daha sonra ekonomik kriz görülebilir, İstanbul Depremi sonrası Işid'in saldırabileceği iddiasını da değerlendirirsek, depremlerden sonra ortalığın karışabileceği olasılığını da düşünmeliyiz.
Whatsapp uygulamasında arka planda bulunan takvimdeki 24 tarihi, saatteki 9:28 sayıları ve uçak resimleri, yeni 11 Eylül Olayları'nın 24 ve 28 Eylül tarihlerinde görülebileceğine işaret olabilir.
Bugünlerde savaşın da eli kulağında, özellikle Suriye'de Abd ve Rusya'nın büyük hazırlıkları var, Armageddon Savaşı, Yahudiler'in uydurdukları kehanetleri gerçekleştirmek uğruna 28 Eylül'e yakın bir tarihte çıkabilir, 23-28 Eylül tarihleri ve 7 yıl sürecek Yecüc-Mecüc Savaşları'nın başlangıcı dedikleri 5 Ekim tarihi, kuvvetli olasılıklar.
Sionistler, savaş ile devletleri birbirine düşürmeden önce Cern, Haarp ve Chemtrail Spreyleri kullanarak insan nüfusunu olabildiğince azaltmak ve dünyayı olabildiğince karıştırmak, savaş sonrasında yada savaş sırasında insan nüfusunu, hedefledikleri gibi 500 milyonun altına indirmek ve 144 milyona yaklaştırmak için Sahte Ufo İstilası ve Fema Toplama Kampları projelerini gerçekleştirerek Yeni Dünya Düzeni'ni kurmak isteyeceklerdir.
İlluminati, deprem, hortum, salgın hastalıklar, savaşlar ve Sahte Ufo İstilası planlarıyla kaos peşinde. Ordo Ab Chao. Kaostan Gelen Düzen.
Yeni Dünya Düzeni için bir kaosa ihtiyaç vardır, bu kaos istenildiğinde gelecektir ve geldiğinde insanlar bu düzene katılmaya mecbur kalacaklardır. David Rockefeller.
Allah, yardımcımız olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder